Irene López continuarà al capdavant de la Muixeranga de Castelló  

12 de juliol de 2023

L'assemblea general de la Conlloga Muixeranga de Castelló del dijous 6 de juliol, va servir per renovar la junta executiva amb noves incorporacions. La junta continuarà encapçalada per Irene López com a presidenta. Aquesta nova junta s’encarregarà de coordinar l’entitat durant els pròxims dos anys durant els quals es celebrarà el desè aniversari (2013-2023).

Alguns dels objectius que s’ha marcat la nova junta són continuar amb el projecte dut a terme per la Junta Executiva de la Conlloga durant les últimes dos temporades; donar continuïtat a l’activitat social i muixeranguera de la Conlloga i a la participació de l’associació en la vida social i cultural de la ciutat i les comarques de Castel; i treballar per consolidar i ampliar la massa social de la Conlloga i la participació dels socis i sòcies en les activitats organitzades i en les diferents comissions. Així com treballar conjuntament amb l'Àrea Tècnica i col·laborar de forma permanent amb la Federació Coordinadora de Muixerangues.

La nova junta estarà formada per Irene López (Presidenta), Nathan Hurtado (Secretari)
Erika Martí (Tresorera), Cris Val (Vocal), Ferran Andrés (Vocal), Héctor Baena (Vocal), Lola Signes (Vocal), Marta Bertran (Vocal), Teresa Selma (Vocal), Jaume Alcoceba (representant de l’Àrea Tècnica).